Saturday, December 31, 2011

END OF 2011..WELCOME 2012..

~~STORY OF 2011~~


end of the year...


Song of the year (Korea) : In heaven <JYJ>

Song of the year (BI) : Talking to the moon <Bruno Mars>


Song of the year (BM) : OST Ombak Rindu <Hafiz & Adira>



Friday, December 23, 2011

~INSPIRING YOU~

  • You can always get more money, but you can't get more time... Spend your time doing what you LOVE!
  • Never Hope More Than You Work!
  • Life is short, live it. Love is rare, grab it. Anger is bad, dump it. Fear is awful, face it. Memories are sweet, cherish it.
  • A best friend knows you're sad, a best friend knows you're mad, a best friend knows you're crying, a best friend knows you're lying.
  • Be thankful for what you have; you'll end up having more. If you concentrate on what you don't have, you'll never, ever have enough.
  • Don't be jealous of other people. There might be someone prettier, smarter, or better than u. But, there's never going to be someone like U.
  • Don't let other people's opinions influence yours. Always have a mind of your own
  • Every struggle in ur life has shaped u into the person u r today.. Be thankful for the hard times.. They can only make u stronger
  • Better late than never, but never late is better.
  • Live your life, take chances, be crazy. Dont wait 'cause right now is the oldest you've ever been & the youngest you'll be ever again.
  • Do not mess with someone else's feelings just because you are unsure of yours.
  • Don't cry over the past, it's gone. Don't stress about the future, it hasn't arrived. Live in the present & make it beautiful.
  • In school, we learn the lessons before we take the test. In life, we take the test before we learn the lesson.


Friday, December 16, 2011

~~IN HEAVEN~~





http://www.youtube.com/watch?v=L0KI_amK8YU&feature=related


IN HEAVEN  <TRANSLATION>

I’m going to leave now
Don’t leave
I’m going to come back so…
Liar, liar
No- don’t you know how much I love you?
Can’t you show that love to me right now?
I love you…
Can’t we love again?
As of right now, I can’t say anything
The miracle of you- it all seems like a fantasy
The last image of you seems to be locked only in my memories
I wonder if you are watching me from somewhere
Even if I regret, it’s too late- I can’t see you anymore
The tears of the shadows of my memories are watching over that place
I can’t say those words, I really can’t- as much as you were by my side
I’m sorry but I can’t- everything comes shaking back to me now
By waiting a little more, by wandering through my dreams
I’m afraid I will close my eyes inside of you
* Don’t leave, don’t leave- can’t you stay by my side?
Lies, all lies- I don’t hear anything
I love you, I love you- can’t you show me those words?
I love you, I love you- will you love me again?
Time already passed like this
I try looking for your traces but they are erased
The last memories of you are locked in the rims of my tears
Just end it, end me- if you’re not going to be next to me
I’m sorry but I’ll leave now- following your footsteps
Following the road with no end- as I wander to find you
I’m afraid I will lose you and be sad
* repeat
Don’t leave, don’t leave- can’t you stay?
Lies, lies, I don’t hear anything
I love you, I love you- can’t you show me?
Can’t you love me, love me, love me?
Don’t leave, don’t leave- can’t you stay?
Lies, lies, I don’t hear anything
I love you, I love you- can’t you show me?
Please come back
* repeat


credit to: http://pinkrazy.wordpress.com

Tuesday, December 13, 2011

THIS IS AWESOME!!!

..DATE WITH MR.FYP..


  


sekarang si dia ni la couple mate aku..susah nak tinggal taw!! even seminit dua!!  kerja nak berkepit aje...hik3..maklumlah tarikh present proposal 24 Dis 2011..dah dekat sangat dah!!! huhu..aku nak share something sal mr.fyp aku nih..sebab sekarang tengah buat bab 3 (metodologi) so ada la satu ayat lam bab nie yang berbunyi 


"Sejarah perkembangan analisis Path dipelopori oleh seorang ahli genetik Sewall Wright seawal tahun 1918"


then guess what, i just discovered one of his journal...its from Sewall Wright!!


THE THEORY OF PATH COEFFICIENTS
A REPLY TO NILES’S CRITICISM
SEWALL WRIGHT
Bureau of Animal Indmtry, U. S. Department of Agriculture, Washington, D. C.
Received November 21,1922


tengok received date tuh..1922..journal dia siap pakai tulisan mesin typewriter lagi..lukis diagram pakai tangan..bangga gila dapat jumpa journal nie sebab tengah buat apa yang dia introduced kn..tp baru jumpa journal..paham ke dak nie tatau la..huhu..

Monday, December 12, 2011

CONGRATS KIM JUNSU!! OPPA U DID IT!!!

JYJ’s Junsu receives ‘Popular Star Award’ at Korean Musical Awards


JYJ‘s Junsu was awarded the Popular Star Award at the 17th annual Korean Musical Awards that took place at Olympic Hall on November 14th.
The winners for the Popular Star Award were chosen based on viewer’s votes alone, and actress Yoon Gong Ju of ‘Tears of Heaven‘ also received the award alongside Junsu.
The singer who has been actively promoting himself as a musical star remarked, “Thank you for presenting me with such a valuable award. The musical would not have been possible without the hard work of each and every staff and cast member.”
He continued, “There are times when the number of people who come to our shows does not represent the amount of effort we put in to the performances, or the amount of support that you guys show us. So the fact that I can stand here to receive this award is deeply meaningful. Thank you to all of the fans that come and enjoy our shows.”
In related news, Junsu has been cast in a new musical ‘Elizabeth‘ which will premiere in 2012.


source: www.allkpop.com

Saturday, December 10, 2011

chicken pox!!!


PART I


naaaaaaaa...ni la pe yang aku alami sekarang nie..CHICKEN PORK..eh CHICKEN POX lah~~kalau kena yang pork tuh jenuh la kena samak..hehe.. aku mula demam masa balik umah weekend lepas...masa bangun tido dah rasa semacam tapi buat dunno lagi sebab teori graf masa tue satu hape pun tak study lagi..pastu masuk tengahari aku tak boleh tahan dah..badan panas sangat2..last2 petang tu aku tido je memanjang teori graf ke mana test ke mana...huhu..pagi ahad aku boleh naek moto lagi pergi UMT terchenta...lepas kelas pagi tuh balik bilik tido lagi...kepala pusing2 badan panas sejuk teori graf esok nak test pukul 7 tapi satu hape pun aku tatau lagi campur keadaan UMT yg xde air mase nie..diri ini rasa cam nak nangis je..waaaaaaaaaaaaaaa

malam tu keje aku bangun tido bangun tido je..baca teori graf dua tiga ayat ntah paham ntah tidak then aku tido lagi..dari awal malam sampai tiga lebih pagi ni la keje aku...then pukul 3 lebih pagi tu aku prasan la eh eh ada bintik air kat lengan aku..aku termenung la sorang2..nie jintungan ke??chicken pox ke??cacar air ke??campak ke??terkebil-kebil aku pagi tuh tatau pape..lepas mandi nak siap g test aku tanye rumate.."sy kena chicken pox ke sha?" pastu aisha check dy cakap aah memang ye la..boleh dapat mc seminggu ni rehat kat umah..dy nasihat aku bt test laen kali je sbb satu hape pun tatau nak jwab ape kn..tp geng aku bg nasihat baek datang je test sbb talian hayat banyak dari kena bt sorang2..hehehe..last kelas aku pegi kelas prof la amek test..then settlekan hal yg penting dulu then pg klinik UMT...part cerita d klinik aku sambung laen kali la..kui3

Monday, November 28, 2011

OH FINAL YEAR!!

salam..SUBHANALLAH..YA ALLAH..sumpah letih gila hari nie..part yang paling best skali plak sampai skunx nih x bole nak lelap nih..LETIH OVERDOSE!!..


YA ALLAH..PLEASE HELP ME..BE STRONG GIRL..

Thursday, November 17, 2011

Skima jawapan untuk soalan "Bila nak kahwin?"



Kenapa Lambat?
  • Kerana Allah tahu masa yg terbaik utk ku.
Dah Berpunya?
  • Ya.Kerana setiap org telah ditetapkan jodoh masing2.
Siapa?
  • Nanti Allah akan perkenalkan kepada ku.
Bila?
  • Bila kami dah dipertemukan.InsyaALLAH jemput dtg ke walimatul urusku nanti.


=)

Friday, November 11, 2011

see how sweet my blog now..heeeee~



they are all blossom..im super duper happy now..<rolling on the floor>..currently im fallin in love with flowers especially roses..they're all so sweet like sugar candy...and plus there's roses in my room now..smell like heaven..so im gonna enjoy this moment...weeeeeeeeeeeee~ you guys can call me minah bunga or what so ever..as long as im with roses im happy...heeeeee


















~i love rain..its so wonderful~








11/11/11




subhanallah..come sungguh tarikh nie..11/11/11..nak bt entry untuk tarikh nie sebab sumthin happened to me at past few days..i just discover sumthin that shockin me to death and i should must changed it before it's too late! prevention is better than cure is no longer workin on me this time.take your smarties daily before everythin gettin worse girl! <this is what my heart keep sayin to me..>


hey girl, listen: Allah sure knows better..He knows the best for you..He give what you need not what you want.. just do your best, let Allah do the rest. Allahuakbar!  =)



Thursday, November 10, 2011

talkin bout love..








One day, a girl asked a boy: What do ABCDEFG mean?


The boy answered: A boy can do everything for girl.


The girl has been touched deeply. But someone told her not to forget:
HIJK = He is just kidding!,have followed them.


The girl answered: It doesn't matter even if he lied to me. Because they are also followed by LMNOP。。。Love Must Need Our Patience.




"If you love something, let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it dosent, then it was never meant to be."

"Don't say you love me unless you really mean it, because I might do something crazy like believe it."


 Love is the beauty of the soul.

Saturday, October 29, 2011

~IN HEAVEN~




IN HEAVEN <TRANSLATION>
I’m going to leave now
Don’t leave...
I’m going to come back so…
Liar, liar
No- don’t you know how much I love you?
Can’t you show that love to me right now?
I love you…
Can’t we love again?
As of right now, I can’t say anything
The miracle of you- it all seems like a fantasy
The last image of you seems to be locked only in my memories
I wonder if you are watching me from somewhere
Even if I regret, it’s too late- I can’t see you anymore
The tears of the shadows of my memories are watching over that place
I can’t say those words, I really can’t- as much as you were by my side
I’m sorry but I can’t- everything comes shaking back to me now
By waiting a little more, by wandering through my dreams
I’m afraid I will close my eyes inside of you
* Don’t leave, don’t leave- can’t you stay by my side?
Lies, all lies- I don’t hear anything
I love you, I love you- can’t you show me those words?
I love you, I love you- will you love me again?
Time already passed like this
I try looking for your traces but they are erased
The last memories of you are locked in the rims of my tears
Just end it, end me- if you’re not going to be next to me
I’m sorry but I’ll leave now- following your footsteps
Following the road with no end- as I wander to find you
I’m afraid I will lose you and be sad
* repeat
Don’t leave, don’t leave- can’t you stay?
Lies, lies, I don’t hear anything
I love you, I love you- can’t you show me?
Can’t you love me, love me, love me?
Don’t leave, don’t leave- can’t you stay?
Lies, lies, I don’t hear anything
I love you, I love you- can’t you show me?
Please come back
* repeat





i miss them 5..T__T


i love this song so damn much..the best song ever from JYJ..but still i miss them 5..hope they will be back together on stage one day..ALWAYS KEEP THE FAITH CASSIOPEIA..

Thursday, October 6, 2011

How Hectic is a Maths student's life






just wanna babbling around...you guys better stop reading this entry for your own sake..





just wanna say my head is close to burst..everything must be settle down within a week!!!!!
ngeeeeeeeeeeee





Saturday, October 1, 2011

alhamdulillah selesai~~~



Alhamdulillah..syukur sangat2 sebab dapat buat open house untuk member2 UMT...geng math komp + budak2 junior math komp n math kew,n geng bie & geng amani, alhamdulillah budak2 nie semua datang umah aku yang bese2 je nie..^__^..dah lame sangat aku nak ajak budak2 nie datang makan2 kat umah tapi keadaan sebelum nie memang tak mengizinkan...kira aku rase dah lepas hajat sebab ape yang aku nak sangat buat selama nie dah pun terlaksana siang tadi.. 

Member2 nie memang budak2 baek..sayang korang ketat2..benda yang buat aku sentap amat terharu..time mula2 makan,aku langsung2 x perasan yang nasik n lauk budak2 laki dah habis..time aku jenguk je,aku terkejut gile ah tengok nasik lauk semua dah habis licin..tapi kan budak2 nie semua duk diam makan lansung tak panggil aku mintak tambah lauk..aku tatau la korang bahagi makanan cam ne...sumpah terharu..mintak maap sangat2 sebab lambat tambah lauk taw..


mekaceh sbb dtg.. ;)

And girls plak,semua x banyak kerenah je..ala2 semua dah jadi anak dara gitu..haha..girls,mekaceh taw sebab sporting habis..korang memang lepak ah..hehe..korang sudi datang dressing cantek2,aku memang terharu la.. :)


wo ai nee..
aishiteru..


spesel buat junior akak yang sudi datang umah td,sorry kalau x terlayan nak sembang2 ke hape..korang tiga math komp,sorg math kew kan..memang sempoi sanggup datang umah senior korang yang tak feymes nie..hehe 


together with my math's juniors..
Last,guys sorry kalau korang makan x kenyang ke hape..nasik kalau x sedap pun sorry k.air yang termanis tertawar semua la..harap korang sudi datang umah  aku lagi...^__^  




Tuesday, September 27, 2011

SPP! RANCH




~my SPP! Ranch~


gonna miss this game so damn much..this is the first time ever in my life to play this kind of on9 game just like i do have a real ranch..haha...cows, goat, sheep, peri bird, panda, horse, chicken.. just name it all. they are all my pets... i'm a rich young farmer in Spp world..:)..i have spend a lot of my free time and effort to this ranch..



dis is all my efforts during semester break~ 



i decorated dis ranch all by myself~


and this is my superpoke pets.. his name is Xiah Junsu..:)


gonna miss my lil pet, junsu..  :)


junsu's laughing like crazy.. ;p


and i have a nice talk with my neighbour, Tara Benjamin, USA. < Tara, if you do read my entry, just wanna let you know i miss you n keep praying we can meet in this 'small world'.> girl, you are so sweet and as you said, just try our level best to be good to others..n i do respect your opinion about religion. but your life will be perfect if you have religion girl. Praying may God bless you and your family. live well dear.n sorry for being late searching your name on SPP..so its end up with i cant find your name since SPP Ranch slide shut down already.its all my mistake.so sorry dear..wish you the best of luck for your future and may you get a good job soon..take care.. ;)

***dear Tara, for my broken English i'm sorry..^__^

Tuesday, September 20, 2011

this is really sumthin...

Wake up early in the morning and stay up like crazy at night preparing for my LI’s presentation slides really taste like DEATH!!!!!

Sunday, September 11, 2011

~azam aku si budak final year~



salam...


azam aku untuk sem baru:


1.insyaAllah nak ikhlaskan hati blaja kerana ALLAH..bukan sbb nak lulus exam semata...


2.blaja ajim2..xnak malas2 dah..nak blaja aje..x nak maen2 dah...


3.walau busy tahap baboon pn,ubat jangan tinggal..


4.nak skor AD


5.nak jadi anak solehah....


mintak2 azam sem nie jalan...ameen~~

Wednesday, September 7, 2011

i'm craving for ice-cream..




saje je nak buang masa buat entry sal es krem nie..hehe..es krem adalah makanan paling best bermakna, terpenting dan terhebat  dalam hidup aku kerana mende alah nie lah yang bole cool down my crazy body temperature..so saje lah nak buat entry sal es krem..perisa es krem paling best bila lalu kat celah tekak aku adalah jagung,coklat, vanila + color pelangi tu je.. kalau masuk keladistrawberry etc tekak melayu aku nie susah sikit nak terima..tatau la nape..huhu




bole free2 bukak posa kalau duk atas krusi nie time bulan posa..huhu



shedapnyer!!!!!!






Ya Allah,hamba bersyukur kerana dapat makan es kacang..






yang pattern macam nie la yang aku x bape nak berkenan nie....lawa tp STRAWBERRY!!!  ngeeeeee~




es krem memang syedap..barang siapa yang x suka makan es krem maka kuranglah satu nikmat dia didunia ini..kih3

Friday, August 19, 2011

SEBAB REPORT PRAKTIKAL AKU X SIAP2 LAGI...T__T



Hohohohoho..nie nak citer nape report praktikal aku x siap2 lagi walaupun aku selalu try nak buat n langsung x maen-maen..Ok,nie sebab dia..emm cam nie,orang lain masuk lab,kami pun budak math kedek2 masuk lab gak kan..orang laen pakai lab coat putih,kami pun pakai lab coat gak..  invisible punyer!!!..jangan memain..haha..mahal taw..orang laen masuk lab maen ngan chemical busuk, tapi kami maen dengan PC kat lab jew..silap ari bulan kami on FB lg..


pastu keluar lab,orang laen hantar lab report kan..tp kami x pernah nak kena hantar lab report..abg akak demo x pernah suruh kami hantar lab report..aku pun pelik nape..tp,kami nak kena hantar TUTORIAL yang banyak yang skali kena buat tu tak b’agak dunia langsung~~..so pejam celik pejam celik dah 2 tahun rupanya aku dah x buat lab report..


so untuk pendekkan entry nie,patut la REPORT PRAKTIKAL ni SUSAH SANGAT NAK CIAP!!!!!!sebab ni la rupanya..aku dah taw dah..so kira bukan salah aku la nie..sebab aku dah di train x yah buat lab report selama 2 tahun~..so idea nak karang ayat panjang2 memang xde la lansung..lansung2 xde...so,diulang SEBAB NIE LA PRACTICAL REPORT AKU X CIAP2 LAGI~~..huhu..



MATH ATHEIST???giler lawak...kahkahkah




sem depan nak kena bt FYP..T__T..lau ikut hati nak drop je subjek FYP nih~~




blaja rajin2 dik..jd cam adik Adi Putra taw..^__^



Simple joke equation.

Premise 1:dah 2 tahun x yah buat lab report

Premise 2:skunx practical report aku x siap lg


Conclusion:konpem practical report x siap lg nie bukan salah aku..bhahahahaaa